طرز تهیه شکلات وانیلی، همراه با آجیل و دانه های انار ????

به گزارش وبلاگ نیک دل، یک شکلات وانیلی با مغز پسته، خوش رنگ و خوشمزه ویژه زمستون. امروز تصمیم گرفتیم یک شکلات خوشمزه با تزئین زیبای انار و آجیل رو تقدیم حضور شما کنیم.

طرز تهیه شکلات وانیلی، همراه با آجیل و دانه های انار ????

در آموزش امروز ما شما می توانید شکلات هایی در رنگ ها و طعم های بسیار متنوع و خوشمزه را به راحتی و در کمترین زمان ممکن تهیه کنید. مدت زمان مورد احتیاج جهت تهیه شکلات وانیلی، شامل بیست تا سی دقیقه آماده سازی مواد و دو تا سه ساعت برای سرد شدن (بستن) شکلات هاست.

اگر عاشق شکلات های رنگارنگ هستید بر روی طرز تهیه ترافل شکلاتی، در کمترین زمان کلیک کنید.

مواد مورد احتیاج جهت تهیه شکلات وانیلی:

  • شکلات سفید یا تیره تخته ای صدگرم
  • خلال پسته به مقدار لازم
  • ترافل شکلاتی برای تزیین به مقدار لازم
  • انار دانه شده ملس یک عدد میانه

درست کردن شکلات وانیلی همراه با پسته و انار:

  • برای سرعت بخشیدن به مراحل کار بهتر است با یاری چاقو شکلات را برش دهید و به ابعاد کوچک تر تبدیل کنید.
  • تکه های شکلات را در ظرف مناسب ریخته و با استفاده از روش بن ماری (استفاده از بخار آب) یاری می گیریم تا شکلات ها را کاملا به حالت مایع تبدیل کنیم.
  • بعد از آب شدن شکلات ها، از کیسه فریزر یاری می گیریم و نایلن را برش می زنیم و روی سطح کار پهن می کنیم.
  • حالا با یاری قاشق به مقدار دل خواه از مایع شکلات روی پلاستیک می ریزم.
  • در این مرحله دقت داشته باشید بهتر است مقدار شکلات ها یکسان باشند. رعایت این اصل هم شکل ظاهری بهتری سرانجام کار به شما خواهد داد. شکلات ها هر چه کوچک تر و ظریف تر باشند برای پذیرایی و تناول مناسب تر خواهند بود.
  • در این مرحله باید سرعت عمل به خرج دهید و دانه های انار را روی شکلات بچینید. کمی با یاری انگشت فشار دهید تا انارها به شکلات بچسبند.
  • در مرحله بعد خلال پسته و ترافل ها را در جاهای خالی شکلات قرار می دهیم.

    نکته: با توجه به اینکه دانه های انار پلاسیده و پژمرده می شوند بهتر است حداکثر ظرف مدت سه یا چهار روز شکلات ها را میل کنید تا شکل ظاهری خود را از دست ندهند. از تکه های میوه های مختلف یا انواع مغزهای دیگر، حتی از ترافل های رنگی یاری بگیرید و شکلات های متفاوت و زیبایی را درست کنید.

    اگر با شیرینی میانه خوبی ندارید، می توانید به جای شکلات سفید از شکلات های تلخ یا حتی رنگی نیز بهره ببرید.

  • چهار تا پنج ساعت زمان دهید تا شکلات ها کاملا به شکل جامد تبدیل شوند. به راحتی و آرامی با یاری دست، می توان آن ها را از نایلن جدا کرد و در ظرف پذیرایی قرار داد.

    آشپز: سمانه زارع

    منبع: (skinnyms)

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه شکلات وانیلی، همراه با آجیل و دانه های انار ????" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شکلات وانیلی، همراه با آجیل و دانه های انار ????"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید