طرز تهیه کیک توت فرنگی

به گزارش وبلاگ نیک دل، کیک توت فرنگی یکی از انواع کیک های میوه ای است که به علت داشتن توت فرنگی تازه در ترکیباتش بسیار خوش طعم و خوشبوست.

طرز تهیه کیک توت فرنگی

کیک ها ازجمله دسر ها و عصرانه های خوشمزه و دلپذیر در سراسر جهان هستند که در انواع میوه ای، خامه ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می شوند که هرکدام هواداران خاص خود را دارند. کیک های میوه ای به علت عطر و بوی میوه تازه ای که در آن ها به کار رفته است، همواره پر هوادار و محبوب هستند.

کیک توت فرنگی یکی از انواع کیک های میوه ای است که به علت داشتن توت فرنگی تازه در ترکیباتش بسیار خوش طعم است و عطر و بوی دل پذیری دارد. این کیک دارای بافت بسیار نرم و پنبه ای است که دستور تهیه آسانی دارد.

در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک توت فرنگی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این کیک خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

تخم مرغ: 3 عدد

کره: 170 گرم

شکر: یک لیوان

آرد سفید قنادی: 150 گرم

وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری

نمک: نوک قاشق چای خوری

توت فرنگی خرد شده: 2 لیوان

1- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از آغاز همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.

2- معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر های مختلف فرق دارد. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه ذکر شده، ممکن است در فر شما با این دما و مدت زمان نتیجه مطلوبی حاصل نگردد. البته نگران این موضوع نباشید. با چندبار استفاده از فر متوجه می شوید که چه دما و مدت زمانی برای پخت کیک ها در فر شما مناسب است. با این حال به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور ها گفته می گردد، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می کنید، دما را بین 10 تا 20 درجه سانتی گراد بیش تر بگذارید. اما دمایی که گفته می گردد، باز هم به فر شما بستگی دارد. باید قلق فر دست تان بیاید. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد. همواره وقتی مواد اولیه را آماده کردید و روی میز کار قرار دادید، قبل از آغاز به کار فر را روشن کنید؛ چون برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا موقعی که خواستید کیک را در فر بگذارید، فر کاملاً گرم شده باشد.

3-سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.

4- همواره زمان به هم زدن تخم مرغ چندین بار هم زن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با یاری لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره ای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد. در غیر این صورت با وجود اینکه از وانیل و یا اسانس استفاده می کنید، باز هم کیک بوی تخم مرغ می گیرد.

5- همواره برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک دیگر مثل پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می گردد. درنتیجه بافت کیک شما بهتر می گردد. نکته مهم دیگری که باید در خصوص آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین علت متناسب با کیفیت آرد ممکن است اندازه آن کم تر یا زیاد تر از اندازهی گردد که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد کیک درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز اندازهی از آرد به جای مانده است؛ یعنی آردی که اضافه نموده اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد کیک هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همواره اندازه آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این اندازه با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد گردد.

6- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از 30 دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات شما هدر می رود؛ زیرا کیک شما پف نمی کند.

7-در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی گیرید. همواره باید قالبی را انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، 3/1 قالب شما خالی بماند. البته همه این موارد احتیاج به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید چه قالبی مناسب است. باید چند بار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

8- وقتی می خواهید کیک را در قالب بریزید، از وسط بریزید. بعد به اطراف پخش کنید. سعی کنید کیک را طوری در قالب بریزید که مواد به صورت یک نواخت همه جا پخش گردد.

9- نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب های متنوع و گران قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می کنید، باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سردرگم شوید. یکی از برترین قالب ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب ها قیمت مناسبی هم دارد، قالب های گالوانیزه است که معمولاً می توانید آن ها را از همه لوازم قنادی ها تهیه کنید. این قالب ها در طرح ها و شکل های مختلف موجودند.

1 ـ برای آغاز کار ابتدا کره را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد؛ سپس آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. حالا با دور تند همزن برقی به مدت دو دقیقه مخلوط کره و شکر را هم بزنید تا یک دست شوند.

2 ـ در مرحله بعد تخم مرغ ها را یکی یکی همراه با وانیل به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و با همزن بزنید تا مایه ای شفاف و کرم رنگ به دست بیاید.

3 ـ در این مرحله آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و سه بار الک کنید؛ سپس آرد را کم کم و طی سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا حل گردد.

4 ـ در آخر توت فرنگی های خرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. کف یک قالب 20 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید و دیواره های قالب را با کره سرد چرب کنید؛ سپس کمی آرد روی دیواره ها بپاشید. حالا مایه کیک آماده را توی قالب بریزید و آن را داخل فر 175 درجه سانتیگراد که از نیم ساعت قبل گرم نموده اید، به مدت 45 دقیقه قرار بدهید تا کیک کاملا بپزد. بعد از پخت، کیک را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک گردد؛ سپس آن را داخل ظرف سرو برگردانید و به دلخواه تزیین کنید. نوش جان

منبع: فرادید

به "طرز تهیه کیک توت فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک توت فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید