مطهری: برای پرسپولیس زشت است که GPS نداشته باشد
به گزارش وبلاگ نیک دل، مربی پرسپولیس از مسائل اقتصادی و سخت افزاری این تیم گلایه کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی وبلاگ نیک دل، حمید مطهری پس از فزونی یک بر صفر پرسپولیس برابر فجر سپاسی شیراز گفت: کسب 32 امتیاز در 15 هفته از لحاظ معدل امتیازگیری خوب است. باید همواره فکر برنده خواه داشته باشیم و بخواهیم شرایط خود را بهتر کنیم. پرسپولیس مسائل زیادی دارد، اما همواره باید کارمان را انجام دهیم و تمرکزمان روی کار خودمان باشد.
وی در خصوص مسائل فعلی باشگاه پرسپولیس گفت: این مسائل شامل مسائل اقتصادی، سخت افزاری، نرم افزاری و وسایل تمرینی است. برای تیم بزرگی مانند پرسپولیس زشت است که GPS نداشته باشد. در این شرایط نمی توانیم بازیکنان را کنترل کنیم و شرایط آنها را بسنجیم تا مصدومیت ها کمتر گردد.
مربی پرسپولیس با بیان اینکه مسائل اقتصادی هیچ وقت اولویت پرسپولیس نبوده است، توضیح داد: به همه بازیکنان پرسپولیس تبریک می گویم. مسائل اقتصادی در اولویت ما نیست، اما این موضوع در درازمدت تأثیر می گذارد و تیم را تضعیف می نماید. کوشش می کنیم جنگجو، مبارز و متعهد باشیم و ان شاءالله مسائل در نیم فصل دوم رفع گردد.
مطهری درباره اینکه پرسپولیس از قهرمانی نیم فصل بازماند، گفت: مهم این است که جایگاه مناسبی در انتها فصل داشته باشیم. همواره نشان داده ایم در نیم فصل دوم خیلی بهتر کار می کنیم؛ به شرط اینکه احتیاجهای تیم را تأمین کنیم و بازیکنانی در پُست های مورد احتیاج به خدمت بگیریم. جذب بازیکن در نیم فصل بسیار سخت است و باشگاه شرایط اقتصادی خوبی ندارد. شرایط دو بازیکن تاجیکستانی خود را نمی دانیم و می ترسیم از آنها استفاده کنیم.
منبع: خبرگزاری تسنیم