بازی مقابل تیم نیازمند امتیازات سخت است، 16 بازیکن را از دست دادیم

به گزارش وبلاگ نیک دل، جواد نکونام ظهر امروز سه شنبه در نشست خبری پیش از ملاقات تیمش مقابل تیم نفت مسجدسلیمان گفت: تیم حریف به امتیاز این بازی احتیاج دارد و بازی کردن با تیم هایی که برای به دست آوردن رتبه ای در لیگ و یا برای کسب سهمیه می جنگند، همواره سخت است.

بازی مقابل تیم نیازمند امتیازات سخت است، 16 بازیکن را از دست دادیم

وی اضافه نمود: مثل همه بازی ها، یک ملاقات سخت را پیش رو داریم و باید زحمت بکشیم و کوشش کنیم تا بتوانیم به موفقیت برسیم؛ من به بازیکنان نیز هشدار داده ام و به آنها گفته ام که باید بازی فردا را با تمرکز بالا، عطش بردن و با فعل خواستن آغاز نمایند تا بتوانیم به موفقیت برسیم.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان ادامه داد: هفته قبل می توانستیم بازی را ببریم ولی 2 امتیاز را به راحتی از دست دادیم و فردا احتیاج داریم که با تمرکز بالا و با آرامش بازی کنیم تا بتوانیم به موفقیت برسیم.

نکونام در خصوص اینکه با توجه به جذب بازیکنان نو نیز توقعات از تیم فولاد بالا رفته و سرمربیان رقیب از فولاد به عنوان یک تیم پرهزینه یاد می نمایند، گفت: اگر قرار باشد در خصوص هزینه صحبت گردد، ما فاصله خیلی زیادی با یک سری از تیم ها داریم چون تیم ما 2 سال هزینه ننموده و فقط سال جاری توانسته ایم که بازیکنانی را جذب کنیم.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان با تاکید بر اینکه هنوز فهرست این تیم برای جذب بازیکن پر نشده اضافه نمود: بازیکنان ما همه با شرایط سختی مانند کرونا و مصدومیت که داشتیم، بازی کردن را آغاز کردند و آنها در 2 سال طاقت فرسا برای تیم زحمت کشیدند و من از آنان تشکر و قدردانی می کنم.

وی ادامه داد: ما 2 سال هزینه نکردیم ولی تیم های دیگر هزینه هایی نموده اند و ما باید 4 سال خرج کنیم تا به اندازه هزینه تیم هایی که مدعی هستند، برسیم؛ ما با همین شرایط توانسته ایم دو تا جام بیاوریم و مردم خوزستان و هوادارانمان را مسرور کنیم که این نکته مهمی است و سال جاری نیز ما از کمترین حقمان استفاده کردیم.

نکونام با اشاره به اینکه با این حال 16 بازی را از دست داده ایم و باید فقط به یک نیم فصل فکر کنیم، گفت: برای داشتن یک تیم قوی و مدعی، شما احتیاج دارید که از روز اول و 45 روز پیش فصل برای بدنسازی و آمادگی تیم برنامه ریزی داشته باشید تا به هدفتان برسید و ما هر بازی و در هر تمرین برای عملکرد بهتر و پیشرفت می جنگیم.

منبع: خبرگزاری مهر

به "بازی مقابل تیم نیازمند امتیازات سخت است، 16 بازیکن را از دست دادیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بازی مقابل تیم نیازمند امتیازات سخت است، 16 بازیکن را از دست دادیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید