طرز تهیه خورشت قرمه سبزی؛ غذایی که عاشقان زیادی دارد

به گزارش وبلاگ نیک دل، قرمه سبزی همیشه از آن غذاهایی است که هرکسی ادعا می کند بهترین نوعش را درست می کند.

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی؛ غذایی که عاشقان زیادی دارد

نسبت دقیق سبزی ها در قرمه سبزی

مهم ترین قسمت این فوت و فن سبزی قرمه سبزی است که نسبت آن باید دقیق باشد:

  • تره: 400 گرم
  • گشنیز: 200 گرم تا 150 گرم
  • جعفری: 300 گرم
  • شنبلیه: 50 گرم
  • برگ چغندر یا اسفناج: 200 گرم
  • پیازچه: 50 گرم

نکته مهم: سبزی ها نه باید درشت خرد شوند نه ریز؛ کاملا میانه

نکته مهم: هنگام سرخ کردن سبزی قرمه سبزی، ابتدا اجازه دهید تا سبزی آب بیندازد و وقتی آب آن گرفته شد روغن را اضافه کنید و بین 10 تا 15 دقیقه تفت دهید.

انتخاب دقیق گوشت

گوشت قرمه سبزی باید تکه ای باشد؛ بنابراین از گوشت چرخ کرده اصلا استفاده نکنید. اگر از گوشت گوسفندی و استخوان دار استفاده کنید، قورمه سبزی خوشمزه تر می شود و سعی کنید گوشت قورمه سبزی را در مقدار بزرگ خرد کنید. گوشت قورمه سبزی باید با حرارت کم و پیاز فراوان در مدت طولانی حدود 15 تا 20 دقیقه کاملاً سرخ و اصطلاحاً قورمه شود.

نکته مهم: سبزی قورمه را می توان همراه با اضافه کردن آب به خورشت اضافه کرد؛ اما برای اینکه خاصیت و طعم سبزی بهتر حفظ شود، بهتر است بعد از یک الی 2 ساعت از اضافه کردن گوشت و لوبیا به خورشت سبزی اضافه کنید.

چقدر لوبیا بریزیم؟

یکی دیگر از مهم ترین قسمت های قرمه سبزی، لوبیا است. لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و تازه آن است، لوبیاهایی است که می توان در قرمه سبزی استفاده کرد. استفاده از این لوبیاها کاملا سلیقه ای است و بهتر است لوبیا چیتی و قرمز را از قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. لوبیای سوم که تازه است، لوبیای درشتی است که در قرمه سبزی بسیار خوشمزه می شود. مقدار لوبیایی هم که ریخته می شود نه باید خیلی کم باشد نه خیلی زیاد.

جا افتادن قرمه سبزی

پخت کامل قرمه سبزی حداقل 5 ساعت زمان می برد اما اگر از زودپز استفاده کنید، می توانید همه مواد را باهم بریزید و 2 ساعت زمان کافی است تا یک قرمه سبزی عالی و جا افتاده درست کنید.

نکته مهم: لیمو عمانی را حتما قبل از ریختن در خورشت، با چنگال سوراخ و در آب جوش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.

رب اضافه نکنید

در بعضی منطقه ها به خورش قورمه سبزی رب گوجه فرنگی اضافه می شود؛ اما این کار توصیه نمی شود، زیرا طعم رب گوجه فرنگی باقی مزه ها را تحت الشعاع قرار داده و از بین می برد.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه خورشت قرمه سبزی؛ غذایی که عاشقان زیادی دارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت قرمه سبزی؛ غذایی که عاشقان زیادی دارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید