طرز تهیه پلو ماهیچه مجلسی و خوشمزه با تمام نکات

به گزارش وبلاگ نیک دل، پلو ماهیچه مجلسی یک غذای خوشمزه و مناسب برای مهمانی خانوادگی و جشن های شما است. برخی ها رسم دارند که در اولین شب سال نو، رشته پلو بار بگذارند و برخی دیگر در این شب ماهی سفید می پزند. اما غذای شب اول سال نو، برای همه معین و از پیش معین شده نیست. برخی ها در این شب، یک غذای ایرانی مجلسی را سر سفره می آورند و هر سال، غذای متفاوتی را برای شام عید آماده می نمایند. اگر شما هم روش پخت یک غذای مجلسی ایرانی را جست و جو می کنید، این مطلب را بخوانید. ما طرز تهیه پلو ماهیچه مجلسی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه پلو ماهیچه مجلسی و خوشمزه با تمام نکات

مواد لازم برای تهیه پلو ماهیچه مجلسی

  • ماهیچه گوسفندی نیم کیلو
  • زعفران دم شده سه قاشق غذاخوری
  • پیاز دو عدد
  • زردچوبه یک قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن پنج قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین یک تکه میانه
  • برنج ایرانی چهار پیمانه

طرز تهیه پلو ماهیچه مجلسی

مرحله اول

باقالی پلو با ماهیچه یا پلو ماهیچه از آن غذاهای مجلسی است که کمتر در خانه تهیه اش می کنیم اما تهیه آن در خانه بسیار ساده بوده و شما می توانید تنها با انجام مراحل زیر و نکاتی که در اختیارتان قرار داده ایم این غذا را خوشمزه تر از نسخه رستورانی آن آماده کنید.

برای آغاز ابتدا ماهیچه ها را خوب بشورید و تمیز کنید. یک پیاز درشت را نگینی خرد کنید و داخل تابه روی حرارت قرار دهید تا به آرامی سرخ شوند؛ زردچوبه را اضافه نموده و در کف تابه ماهیچه ها را بچینید. دقت کنید که ماهیچه ها را روی هم قرار ندهید و بگذارید برای پخته ضدن فضای کافی داشته باشند.

مرحله دوم

یک پیاز درشت دیگر را نیز ریز خرد کنید و روی ماهیچه ها را با آن بپوشانید. یک تکه چوب دارچین در تابه بیندازید، میزان کمی فلفل سیاه روی مواد بپاشید، زعفران دم شده را روی آن ها بریزید و در تابه را کامل ببندید و اجازه دهید تا گوشت ماهیچه روی حرارت ملایم به آرامی پخته گردد. دقت داشته باشید که نیازی نیست به ماهیچه ها آب اضافه کنید، فقط کافی است آنها را روی شعله ملایم قرار دهید و برای پختنشان با آب گوشت و پیاز به میزان کافی صبر کنید. در میانه پخت در تابه را باز نکنید، فقط گاهی دسته های آن را بگیرید و تکان بدهید تا مواد کمی تکان بخورند. اما مراقب باشید که پیازها از روی گوشت ها نریزند.

مرحله سوم

بعد از دو ساعت به گوشت ها سر بزنید و اگر احساس کردید آب در تابه تمام شده، یک فنجان آب در آن بریزید. البته بعید است که به چنین کاری نیازی داشته باشید. اگر گوشتی که تهیه نموده اید تازه باشد و به میزان کافی پیاز در تابه ریخته باشید، احتمالا نیازی به اضافه کردن آب نخواهید داشت. بعد از حدود چهار ساعت، گوشت شما کاملا می پزد. در این مرحله روی گوشت ها کمی نمک بپاشید؛ چوب دارچین را بیرون آورده و دوباره در تابه را ببندید. حدود نیم ساعت بعد ماهیچه ها آماده سرو خواهند بود.

مرحله چهارم

بعد از گذشتن دو ساعت و نیم از پخت ماهیچه، برنجی که از قبل خیس نموده اید را نیز با دو قاشق غذاخوری روغن و کمی نمک روی حرارت قرار دهید و برنج آبکشی مجلسی با ته دیگ ترد و خوشمزه را آماده کنید. برنج را در یک دیس زیبا بریزید و در کنار ماهیچه ها سرو کنید. پلو ماهیچه مجلسی شما آماده است، شما بعلاوه می توانید خورشت ماهیچه تان را با سبزی پلو یا رشته پلو هم سرو کنید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پلو ماهیچه مجلسی و خوشمزه با تمام نکات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پلو ماهیچه مجلسی و خوشمزه با تمام نکات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید