چگونه رمزارز ها دومین دارایی محبوب زنان شدند؟
به گزارش وبلاگ نیک دل، مطالعه ای نو مدعی است که خرید رمزارز ها به وسیله زنان در سال 2022 افزایش یافته. درواقع، این کلاس دارایی حالا پس از پول نقد به دومین کلاس دارایی محبوب زنان تبدیل شده است.

تحقیقی که روی حدود 10 هزار سرمایه گذار خرد انجام گرفته است، نشان می دهد زنان در سال 2022 توجه بیشتری به رمزارز ها داشته اند.
مطالعه ای تازه مدعی است که خرید رمزارز ها به وسیله زنان در سال 2022 افزایش یافته. درواقع، این کلاس دارایی حالا پس از پول نقد به دومین کلاس دارایی محبوب زنان تبدیل شده است.
شرکت خدمات مالی eToro می گوید در نظرسنجی تازهی که در بازه زمانی 14 تا 24 دسامبر روی 10 هزار سرمایه گذار خرد در 13 کشور انجام داده، متوجه شده است که زنان در سال 2022 توجه بیشتری به رمزارز ها داشته اند. ارز های دیجیتال حالا دومین کلاس دارایی محبوب در میان زنان هستند و فاصله کمی با پول نقد در جایگاه اول دارند.
در فصل چهارم 2022، حدود 34 درصد از زنان رمزارز داشتند، درحالی که این آمار در فصل سوم 29 درصد بود. این نرخ رشد در مقایسه با مردان که از 42 به 43 درصد رسیده، سرعت بالاتری داشته است. بن لِیدلر، استراتژیست بازار های جهانی eToro می گوید رمزارز ها در شرایطی پیروز به جلب نظر زنان شدند که بازار های دیگر چندان پیروز عمل نکردند.
نمودار شرایط رمزارز ها در سبد سرمایه گذاران در سال 2022
زنان در زمستان رمزارز ها سرمایه گذاری های خود را افزایش دادند
زنان در دوره موسوم به زمستان رمزارزها، دارایی های خود را در این بازار افزایش داده اند. البته آن ها بخشی از یک تصمیم بزرگ تر برای افزایش اعتماد به رمزارز ها هستند. eToro می گوید 39 درصد از کل سرمایه گذاران در فصل چهارم 2022 ارز دیجیتال داشتند، درحالی که این رقم در فصل سوم 36 درصد بود.
لیدلر می گوید: ذکر این نکته حائز اهمیت است که سرمایه گذاران خرد اغلب با دید بلندمدت به این بازار نگاه می نمایند. 63 درصد از آن ها تا سال ها یا دهه ها دارایی های خود را حفظ می نمایند. فقط 4 درصد از آن ها پس از چند روز دارایی های خود را می فروشند.
جدا از سرمایه گذاران خرد، کسب وکار ها هم رویکرد مشابهی را اتخاذ نموده اند. شرکت Casper Labs در 22 دی ماه در گزارشی اظهار داشت در آنالیز های خود متوجه شده است که از میان 603 کسب وکاری که در تحقیق آن ها مشارکت نموده بودند، 90 درصد به نحوی از فناوری بلاکچین استفاده می کردند.
منبع: روزیاتو
منبع: فرادید