12 دانش آموز کرمانشاهی از بیمارستان طالقانی ترخیص شدند

به گزارش وبلاگ نیک دل، رئیس بیمارستان طالقانی کرمانشاه گفت: 12 دانش آموز کرمانشاهی از بیمارستان طالقانی ترخیص شدند.

12 دانش آموز کرمانشاهی از بیمارستان طالقانی ترخیص شدند

به گزارش وبلاگ نیک دل، خسرو فرهادی اظهار کرد: روز گذشته بر اثر سانحه تصادف رانندگی بیش از 15 مصدوم که همگی دانش آموز بودند به وسیله نیروهای اورژانس به بیمارستان طالقانی کرمانشاه منتقل شدند.

وی اضافه نمود: از مجموع مصدومان 2 نفر فوت کردند و سایر مصدومان سریعاً فرایند درمان آنها به وسیله پزشکان و پرستاران شروع شد.

رئیس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با اشاره به آخرین شرایط مصدومان، توضیح داد: از میان مصدومان 12 نفر پس از دریافت اقدامات درمانی تا به امروز مرخص شده اند و پنج نفر نیز برای ادامه فرایند درمان در بیمارستان طالقانی کرمانشاه بستری هستند.

فرهادی اعلام کرد: یک از مصدومان با توجه به خونریزی شکم به انتقال یافته که طحال مصدوم خارج شده و بیمار دیگر نیز به دلیل شکستگی بازو و ساق پا در اتاق عمل بوده که پس از بهبود شرایط طی پنج روز آینده از بیمارستان ترخیص می گردد.

وی خاطر نشان کرد: تا به امروز چهار عمل جراحی شامل آتل دست، پارگی صورت، شکستگی دست و باز کردن شکم به دلیل خونریزی در بیمارستان طالقانی کرمانشاه انجام گرفته و حال مصدومین که دانش آموز هستند پایدار است.

رئیس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با اشاره به اسامی دانش آموزان فوت شده، گفت: بر اثر این سانحه دلخراش 2 دانش آموز به نام های مبینا مرادی و عسل افوت جان خود را از دست دادند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "12 دانش آموز کرمانشاهی از بیمارستان طالقانی ترخیص شدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "12 دانش آموز کرمانشاهی از بیمارستان طالقانی ترخیص شدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید