4 نوع اصلی همزن و نکاتی که برای خرید آن باید بدانید

به گزارش وبلاگ نیک دل، آماده کردن یک بشقاب پر از پنکیک های پف نموده، پختن یک کیک اسفنجی نرم و تهیه نان های خوشمزه به غیر از مواد اولیه مناسب به ابزار کار مناسب هم احتیاج دارد. یک همزن خوب می تواند مواد را به خوبی مخلوط کند، یک کاسه سفیده تخم مرغ پف نموده برایتان آماده کند و خمیر نان را به خوبی روز دهد. همزن ها در دو نوع دستی و برقی فراوری می شوند که هر کدام برای انجام کاری خاص مناسب هستند. البته باید در زمان خرید دقت کنید که برترین گزینه را براساس احتیاج و استفاده ای که دارید انتخاب کنید تا هم در زمان کار خسته نشوید، هم نتیجه آشپزی و شیرینی پزی شما عالی باشد.

4 نوع اصلی همزن و نکاتی که برای خرید آن باید بدانید

در این مطلب از وبلاگ نیک دل مگ می خواهیم درباره تاریخچه اختراع همزن ها، انواع آن و پرفروش ترین همزن های بازار بخوانیم. پس اگر قصد خرید همزن برای آشپزخانه تان را دارید، تا آخر این مطلب با ما همراه باشید.

در این مطلب می خوانید:

اولین همزن را چه کسی اختراع کرد؟

آشنایی با انواع همزن

پرفروش ترین همزن های بازار ایران

اولین همزن را چه کسی اختراع کرد؟

تاریخچه اختراع همزن دستی، که شباهت کمی به همزن های دستی امروزه دارد، به قبل از قرن 19 میلادی بازمی گردد. در آن موقع شاخه های نازک درخت هلو را به هم می بستند و برای هم زدن مواد کیک و شیرینی استفاده می کردند. البته باید بدانید هدف از این کار تهیه همزن نبود، بلکه می خواستند شیرینی ها عطر بهتری بگیرند، درواقع از شاخه های هلو به عنوان یک چاشنی استفاده می کردند.

در اواسط قرن 19 یک فرد فرانسوی برای اولین بار همزن دستی سیمی را ساخت. هدف او از این اختراع آسان تر کردن کار آشپزها و شیرینی پزهای فرانسه بود ولی بعد از مدتی این محصول به صورت عمده در بازار ارائه شد تا همه بتوانند از آن استفاده نمایند. البته رالف کولیر، اهل بالتیمور مریلند، در دسامبر 1856 همزن سیمی مکانیکی را به بازار عرضه نموده بود.

به مرور وقتی استفاده از لوازم خانگی برقی رواج پیدا کرد، فراورینمایندگان به فکر ساخت همزن برقی افتادند و بالاخره اولین همزن های برقی به بازار وارد شدند. مدتی بعد از فراوری همزن برقی، هربرت جانسون، مهندس آمریکایی شرکت هوبارت، در سال 1915 همزن ثابت را فراوری کرد. اما به علت وزن زیاد و حجم بالای کاسه، فقط در صنعت و فروشگاه های بزرگ نان و شیرینی از آن استفاده می گردد.

البته شرکت هوبارت دست روی دست نگذاشت و آغاز به ایجاد تغییراتی در ساختار همزن ثابت کرد تا بالاخره در سال 1918 نسخه خانگی آن را هم فراوری کرد. از آن به بعد شرکت های فراوری لوازم خانگی برقی با ایجاد تغییراتی در طراحی ظاهری و بعلاوه قابلیت های دستگاه، انواع همزن های برقی متحرک و ایستاده را فراوری کردند و این ماجرا تا امروز هم ادامه دارد.

آشنایی با انواع همزن

همزن ها به دو دسته کلی برقی و دستی تقسیم می شوند و هر دسته هم باز به دو دسته دیگر تقسیم می شوند:

  • همزن دستی ساده
  • همزن دستی مکانیکی
  • همزن برقی متحرک (ساده)
  • همزن برقی ثابت (ایستاده - کاسه دار)

هر کدام از این همزن ها کاربرد و ویژگی های خاص خود را دارند که در ادامه بیشتر با آن ها آشنا می شویم.

همزن دستی ساده

این مدل ساده ترین مدل هم زن است و از چند فنر خم شده که به یک دسته متصل شده اند تشکیل شده است. همزن دستی ساده در میزان های مختلف فراوری شده و برای مخلوط کردن تخم مرغ تا مایه کیک و شیرینی می توانید از آن بهره ببرید. این محصول کاربردی فقط یک نقطه ضعف دارد و آن هم ایجاد خستگی در دست و بازو در زمان استفاده است.

همزن دستی مکانیکی

پره های این همزن شبیه به هم زن برقی است و با یاری چرخ دنده و دسته ای که دارد می چرخد. استفاده از این همزن اصلا ایجاد خستگی نمی نماید چون شما به راحتی با چرخاندن دسته آن می توانید نیروی لازم برای چرخیدن پره ها و در نتیجه مخلوط شدن مواد مختلف با یکدیگر بهره ببرید.

همزن برقی متحرک (ساده)

با این مدل هم زن می توانید هر ماده غذایی را به راحتی و بدون خستگی با هم مخلوط کنید. موتور این دستگاه در قسمتی قرار گرفته که شما در دست می گیرید. پره های این همزن ها معمولا با 3 سرعت مختلف می چرخد و می توانید با توجه به موادی که قرار است با هم مخلوط کنید، سرعت را تنظیم کنید.

پره های با ظاهر کلاسیک مخصوص هم زدن مواد غذایی مایع یا مخلوط های لطیفی مثل مواد کیک است؛ سری های با شکل ظاهری فنری، برای هم زدن خمیر نان استفاده می گردد که به نام پره های خمیرزن هم شناخته می شوند. یک کلید روی پایه دستگاه وجود دارد که با فشار دادن آن، پره ها را از بخش مخصوص جدا می نماید تا بتوانید آن ها را بیرون کشیده و بشویید.

همزن برقی ثابت (ایستاده - کاسه دار)

راحت ترین مدل هم زن همین همزن های ایستاده است. دستگاه همزن برقی، با ساختاری شبیه به همزن متحرک، روی یک پایه وصل شده و زیر بخش پره های آن هم یک کاسه قرار داده شده است. با روشن کردن دستگاه، پره ها آغاز به چرخیدن می نمایند و مواد داخل کاسه با هم مخلوط می شوند.

در برخی مدل ها کاسه هم با روشن شدن دستگاه می چرخد و دیگر احتیاجی به حضور شما در کنار هم زن نیست. اگر اهل کیک و شیرینی و نان پختن هستید خرید این مدل هم زن را به شما توصیه می کنیم چون حتی لازم نیست آن را در دست بگیرید و همه کارها به صورت اتوماتیک انجام می گردد. فقط کافی است مواد را در کاسه بریزید.

پرفروش ترین همزن های بازار ایران

حالا که می دانید همزن ها چطور ساخته شدند و چه مدل هایی از آن ها فراوری شده، بهتر است به سراغ پرفروش ترین همزن های بازار برویم. با آنالیز مدل های پرفروش از هر نوع همزن می توانید با دلایل محبوبیت آن ها آشنا شده و برای خرید راحت تر تصمیم بگیرید.

3 همزن برقی متحرک پرفروش

اولین محصولی که آنالیز می کنیم، محبوب ترین هم زن برقی بازار است. همزن برقی متحرک محصولی است که همه با آن آشنا هستند و ترجیح می دهند در خانه شان داشته باشند. از این محصول برای مخلوط کردن ساده تخم مرغ تا پخت سخت ترین شیرینی جات و غذاها استفاده می گردد، پس می توان گفت کاربردی ترین همزن بازار هم ین مدل است.

اسکارلت - مدل he-133

همزن اسکارلت 7 سرعت مختلف برای کار دارد. پره های آن از استیل ضدزنگ ساخته شده اند و در تماس با مواد غذایی مایع یا در حین شست وشو آسیب نمی بینند. فن خنک نماینده ای که در کنار موتور قرار داده شده است باعث خنک شدن آن در زمان کار می گردد. دو مدل سری در این محصول وجود دارد، سری معمولی و سری خمیر زن.

همزن اسکارلت مدل he-133

168,830 تومان

مشاهده و خرید

یورولوکس - مدل EU-HM3890DSB

یورولوکس دومین برند محبوب در بین فراوری نمایندگان همزن برقی است. این محصول با 5 سرعت مختلف کار می نماید و دو مدل سری ساده و خمیر زن دارد. وزن آن فقط یک کیلوگرم است و در زمان کار کردن باعث خستگی دست و بازوی شما نمی گردد. پره های این محصول از استیل ضدزنگ ساخته شده و در تماس با مایعات آسیب نمی بیند. این محصول با گارانتی 12 ماهه ارائه می گردد.

همزن یورولوکس مدل EU-HM3890DSB

50 %

2,400,000

1,199,000 تومان

مشاهده و خرید

دسینی - مدل 555

ظاهر همزن برقی متحرک دسینی کمی با دیگر همزن ها فرق دارد. پایه و سری ها روی یک نگهدارنده مخصوص قرار می گیرند و فضای کمی از کابینت یا کانتر آشپزخانه را اشغال می نمایند. این محصول هم دو سری ساده و خمیرزن دارد و با 5 سرعت مختلف کار می نماید. عملکرد توربوی به کار رفته در این دستگاه، کار با آن را نسبت به دیگر محصولات مشابه آسان تر نموده است.

همزن دسینی مدل 555

615,000 تومان

مشاهده و خرید

3 همزن برقی ثابت پرفروش

دسته دوم محصولات پرفروشی که قرار است آنالیز کنیم، همزن برقی ایستاده است. همان طور که قبل تر اشاره کردیم کار با این محصول بسیار آسان است و بعد از روشن کردن آن، فقط باید مواد اولیه را در زمان مناسب به کاسه اضافه کنید.

هیملر - مدل HMS 8085-HSMS6065

اولین چیزی که در هم زن برقی ایستاده هیملر جلب توجه می نماید ظاهر زیبا و تنوع رنگ محصول است. این محصول آلمانی قابلیت تنظیم کار در 6 سرعت مختلف و سه مدل سری مختلف برای مخلوط کردن مواد دارد. ظرفیت کاسه این محصول 8 لیتر است و در زمان کار یک درپوش مخصوص روی آن قرار می گیرد تا از پرتاب مواد به اطراف جلوگیری کند.

کاسه این دستگاه از استیل ساخته شده و ثابت است. همچین پایه ضدلغزش به کار رفته در این محصول، کار با آن را آسان نموده است. شما می توانید این هم زن را با گارانتی 24 ماهه بخرید.

همزن هیملر مدل HMS 8085-HSMS6065

7 %

5,800,000

5,400,000 تومان

مشاهده و خرید

گوسونیک - مدل GSM-905

ظاهر هم زن گوسونیک کمی حرفه ای است. این محصول 3 سری مختلف برای مخلوط کردن مواد، درست کردن خمیر و ورز دادن خمیر دارد که از جنس استیل ساخته شده اند. بعلاوه کاسه آن ثابت است، از استیل ساخته شده و 5 لیتر ظرفیت دارد. این دستگاه با 6 سرعت مختلف کار می نماید و در زمان کار یک درپوش محافظ روی کاسه قرار می گیرد تا از پرتاب مواد در اثر چرخش پره ها جلوگیری کند. این محصول با گارانتی 12 ماهه ارائه می گردد.

همزن گوسونیک مدل GSM-905

2,740,000 تومان

مشاهده و خرید

تک الکتریک - مدل BM1108-30WS

کاسه این هم زن متحرک است و با روشن شدن دستگاه، علاوه بر چرخش پره ها، کاسه هم می چرخد تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. حجم کاسه 3.4 لیتر است و مثل پره ها، از جنس استیل ساخته شده است. موتور این هم زن با 5 سرعت مختلف کار می نماید و عملکرد توربو، کار با آن را آسان تر نموده است. شما می توانید این محصول را با گارانتی 18 ماهه بخرید.

همزن برقی تک الکتریک مدل BM1108-30WS

1,525,000 تومان

مشاهده و خرید

3 همزن دستی پرفروش

همزن دستی ساده به شکل ها و میزان های مختلف فراوری شده است و براساس احتیاجتان می توانید یکی از آن ها را انتخاب کنید. به وسیله لینک زیر می توانید پرفروش ترین همزن های دستی ساده را در سایت وبلاگ نیک دل مشاهده کنید. وجود ویژگی هایی از جمله طراحی ظاهری زیبا، کاربری ساده و البته تنوع سر فنری باعث محبوبیت بیشتر این محصولات می شوند.

همزن دستی مدل فشاری

49,500

تومان

همزن دستی سانا مدل MS2

25,000

تومان

انواع همزن دستی ساده

مشاهده همه

3 همزن برقی کوچک پرفروش

یک مدل هم زن برقی کوچک در بازار وجود دارد که به نام هم زن قهوه یا فوم گیر دستی معروفیت دارد. این هم زن ابتدا برای فراوری فوم شیر یا حجم دادن به شیر برای تهیه کاپوچینو و قهوه های حرفه ای در خانه فراوری شد و جزو لوازم جانبی قهوه محسوب می شد، اما با گذشت زمان کاربردهای دیگری هم پیدا کرد. اغلب افراد از این محصول برای مخلوط کردن یکی دو تخم مرغ صبحانه استفاده می نمایند یا آن را در سفر با خود به همراه می برند تا بتوانند همه چیز را با هم مخلوط نمایند.

به همین علت است که به آن هم زن سفری هم می گویند. این تغییر کاربرد آنقدر زیاد شد که شرکت فومر یک همزن قهوه با یک سری اضافه برای مخلوط کردن تخم مرغ و مواد غذایی سبک هم فراوری نموده است. انرژی لازم برای کار با این محصول با 2 باطری قلمی تامین می گردد و به راحتی در کوچک ترین کیف ها هم جای می گیرد. پس اگر اهل نوشیدن قهوه و سفر رفتن هستید، خرید یکی از این هم زن ها را به شما توصیه می کنیم.

همزن شیر هونگ ژین مدل F-015

45,000

تومان

همزن شیر هونگژین

54,000

46,000

تومان

انواع همزن برقی کوچک

مشاهده همه

پاسخ به چند پرسش پرتکرار

برای تماشا مدل های مختلف همزن و تماشا عکس مدل های قدیمی باید چکار کنیم؟

با جست وجوی نام همزن برقی به انگلیسی (hand mixer) در گوگل می توانید عکس ها و اطلاعات مربوط به انواع همزن ها را مشاهده کنید. اگر به ابتدای عبارت کلمه old را اضافه کنید عکس ها و اطلاعات مربوط به همزن های قدیمی به شما نمایش داده می گردد.

از همزن قهوه برای مخلوط کردن چه چیزهایی باید استفاده کرد؟

همان طور که از نامش پیدا است این همزن مخصوص آماده سازی قهوه است پس باید از آن برای مخلوط کردن مواد مایع سبک استفاده کرد. موادی مثل یکی دو تخم مرغ، شیر و عسل، چای و عسل یا نسکافه ای که در فنجان آب جوش ریخته شده است.

همزن برقی چی بخریم؟

برای خرید برترین همزن برقی که بتواند تمام احتیاجهای شما را رفع کند به عوامل مختلفی بستگی دارد. با آنالیز احتیاجتان، بودجه ای که دارید و محلی که قرار است از آن بهره ببرید می توانید برترین نوع همزن موجود را بخرید.

همزن برقی دستی بهتر است یا ایستاده؟

اگر استفاده شما از همزن کم است، مثلا گاهی کیک یا نان می پزید، خرید یک همزن برقی دستی برایتان مناسب است. اما اگر استفاده زیادی دارید و هر روز حداقل یک بار از آن استفاده می کنید، حتما یک همزن برقی ایستاده بخرید.

همزن دستی بهتر است یا همزن برقی؟

جواب این سوال بستگی به احتیاج شما دارد. اگر اهل نان و شیرینی پختن نیستید و نهایتا برای مخلوط کردن تخم مرغ، مواد پنکیک یا خمیر ساده کرپ احتیاج به همزن دارید، یک همزن دستی ساده برایتان مناسب است. اما اگر به پخت نان و شیرینی و کیک علاقه دارید حتما یکی از انواع مختلف همزن برقی را انتخاب کنید.

همزن برقی بدون کاسه کدام مدل از همزن ها است؟

همزن برقی بدون کاسه همان همزن برقی ساده یا متحرک است که پایه ثابت ندارد و در زمان کار کردن باید در دست نگه داشته گردد.

برترین مارک همزن برقی کاسه دار حرفه ای چیست؟

برترین برند همزن برقی براساس بودجه و احتیاج شما مشخص می گردد. برای رسیدن به پاسخ این سوال می توانید در فروشگاه وبلاگ نیک دل کلمه همزن برقی را جست وجو نموده و با استفاده از فیلترهایی که وجد دارد، ترتیب نمایش محصولات را مشخص کنید. با این کار می توانید برترین برندهایی که احتیاج شما را رفع می نمایند را پیدا کنید.

منبع: دیجیکالا مگ

به "4 نوع اصلی همزن و نکاتی که برای خرید آن باید بدانید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 نوع اصلی همزن و نکاتی که برای خرید آن باید بدانید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید