خطر ارسال پیامک حین رانندگی شش برابر مصرف الکل

به گزارش وبلاگ نیک دل، خودروسازان و شرکت های فناوری سال هاست که برای برطرف این مشکل کوشش می نمایند. اما از آنجا که اعتیاد به گوشی های هوشمند در حال افزایش است، این صنعت از ایده دیگری استقبال نموده است.

خطر ارسال پیامک حین رانندگی شش برابر مصرف الکل

در مقایسه با سایر عوامل حواس پرتی در پشت فرمان، ارسال پیغامک مسئله ای است که به سختی می توان آن را کنترل کرد. با وجود خطرات آشکار ارسال پیغامک در حین رانندگی، هنوز میلیون ها راننده این کار را انجام می دهند و بسیاری از آن ها حتی به خطرناک بودن آن اعتراف می نمایند. آمار های منتشر شده به وسیله شورای ملی ایمنی نشان می دهد که استفاده از گوشی های هوشمند در حین رانندگی سالانه منجر به بیش از 1.6 میلیون تصادف می شود و تقریباً 390000 نفر در این تصادفات مجروح می شوند.

مقایسه این شرایط با رانندگی حین مستی نشان می دهد که ارسال پیغامک پشت فرمان تا چه حد می تواند خطرناک باشد. همین آمار نشان می دهد که نوشتن یک پیغامک در حین رانندگی شش برابر بیشتر از رانندگی در حالت مستی باعث تصادف می شود. این اقدام بسیار خطرناک است، چون پاسخ دادن به یک پیغام معمولاً مستلزم این است که راننده برای پنج ثانیه چشم از جاده بردارد.

خودروسازان و شرکت های فناوری سال هاست که برای برطرف این مشکل کوشش می نمایند. اما از آنجا که اعتیاد به گوشی های هوشمند در حال افزایش است، این صنعت از ایده دیگری استقبال نموده است. دستگاه های موبایل و اپلیکیشن هایی مانند اندروید اتو و کارپلی هنوز هم به رانندگان امکان ارسال و دریافت پیغامک را می دهند. البته تمام این کار ها بدون احتیاج به تعامل با گوشی موبایل اتفاق می افتد، چرا که این سیستم ها با دستورات صوتی کار می نمایند.

اندروید اتو و کارپلی مسئولیت پیغام رسانی را زمانی بر عهده دارند که محتویات صفحه تلفن همراه روی نمایشگر خودرو پخش می شود. به این ترتیب زمانی که پیغامک نوی داشته باشید گوشی به شما هشدار نمی دهد. یک اعلان روی صفحه نمایش خودرو نمایش داده می شود، اما راننده اجازه خواندن آن را ندارد.

این کار به هیچ وجه منطقی به نظر نمی رسد. خواندن یک متن روی نمایشگر حتی خطرناک تر خواهد بود، بنابراین گوگل و اپل به دستیار های صوتی روی آورده اند.

به این ترتیب، هنگامی که یک پیغام نو برای شما بیاید، دستیار گوگل و سیری می توانند آن را برای شما بخوانند. آخرین نسخه از اندروید اتو حتی شامل پاسخ های هوشمند هم می شود. این پاسخ های از پیش تعریف شده طوری طراحی شده اند که با مکالمات شما همخوانی داشته باشند. با لمس یکی از پاسخ های پیشنهادی می توانید به راحتی به پیغام ها پاسخ دهید.

اغلب اوقات وقتی پیغام نوی دریافت می کنید، باید پاسخ آن را نیز ارسال کنید. گوگل و اپل یک تجربه بدون دخالت دست را پیاده سازی نموده اند که به رانندگان اجازه می دهد بدون چشم برداشتن از جاده این کار را انجام دهند.

در کارپلی، سیری مسئول ارائه کنترل ارسال پیغامک و دریافت آن در تلفن همراه به رانندگان است.

صرف نظر از اینکه چه چیزی روی صفحه نمایش واقع شده است، می توانید از سیری بخواهید که یک پیغام نو ارسال کند. مثلاً بگویید هی سیری، به همسرم پیغامک بده که در راه خانه هستم. سپس سیری درخواست را پردازش می نماید، در دفترچه آدرس در پی شماره همسرتان می شود و به او پیغام می دهد که دارم میام خونه.

این پیغام ها را می توان با رویکرد های مختلف سفارشی سازی کرد، چرا که اپل سعی نموده تجربه مکالمه طبیعی را برای سیری فراهم کند؛ بنابراین می توانید بگویید هی سیری، پیغامی برای مادرم بفرست و بگو ببخشید که فراموش کردم به او زنگ بزنم. سیری پیغامی با این مضمون برای مادر شما خواهد فرستاد: ببخشید که فراموش کردم بهت زنگ بزنم.

علاوه بر این، سیری می تواند پیغام های دریافتی شما را نیز بخواند. اپل کنترل بیشتری روی پیغام های رانندگان فراهم نموده است، بنابراین کارپلی شامل یک برنامه پیغام رسان نیز می شود که به نوترین مکالمات در آیفون شما دسترسی دارد.

با استفاده از سیری می توانید به همه آن ها گوش دهید. برنامه پیغام رسان را روی دستگاه باز کنید و سپس روی یک مکالمه ضربه بزنید. این دستیار دیجیتال بعلاوه به شما اجازه خواهد داد تا به یک رشته پیغام پاسخ دهید. اگر پیغام خوانده نشده ای دارید، می توانید با درخواست از سیری برای خواندن مطالب، آن ها را بشنوید.

اپل سیری را به چند قابلیت اضافه مجهز نموده است، به خصوص که این شرکت قصد داشته این تعامل بدون دخالت دست نه تنها طبیعی بلکه تا حد امکان ساده باشد. برای مثال، شما می توانید تایید ها را هنگام ارسال پیغام با سیری غیبرطرفال کنید. این یعنی دستیار دیجیتال دیگر متنی که دیکته نموده اید را تکرار نخواهد کرد، در نتیجه پیغام را سریع تر برای مخاطب ارسال می نماید.

منع: دیجیاتو

منبع: فرادید

به "خطر ارسال پیامک حین رانندگی شش برابر مصرف الکل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خطر ارسال پیامک حین رانندگی شش برابر مصرف الکل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید