طرز تهیه جوجه ترش یا جوجه کباب ترش از غذاهای خوشمزه گیلانی
به گزارش وبلاگ نیک دل، جوجه ترش یا جوجه کباب ترش از غذاهای خوشمزه گیلانی است که هواداران زیادی دارد. همان طور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن مرغ (در صورت امکان جوجه مرغ) بوده و خوراک به صورت کبابی تهیه می گردد.
مواد مورد احتیاج برای تهیه جوجه ترش :
سینه مرغ 2 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
گردو 200 گرم
گشنیز و نعناع 100 گرم
سیر 2 حبه
آب نارنج 3 قاشق غذاخوری
روغن و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت جوجه کباب ترش گیلانی :
ابتدا مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش بزنید.
سپس با پیاز رنده شده، فلفل دلمه خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مخلوط کنید تا مزه دار گردد.
6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی طعم دار گردد.
سپس تکه های جوجه را به سیخ های چوبی کشیده و در تابه چدنی در دار می گذاریم تا بپزند.
در این مرحله حتما شعله گاز باید در کمترین حد باشد.
در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی های خرد شده و آب نارنج خوب مخلوط می کنیم.
پس از آنکه جوجه ها آماده شدند، مواد را روی جوجه ها ریخته و می گذاریم تا به همراه جوجه ها به مدت 20 دقیقه بپزد.
نکته :
برای این که جوجه ها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخ ها را به روغن مایع آغشته کنیم. امیدواریم این غذای شمالی خوشمزه را تهیه نموده و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.
منبع: گردشبان