طرز تهیه پلو گوشت عربی، غذای مخصوص کشورهای عربی

به گزارش وبلاگ نیک دل، پلو گوشت عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص کشورهای عربی است که طرفدارهای زیادی دارد.

طرز تهیه پلو گوشت عربی، غذای مخصوص کشورهای عربی

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت گوسفندی400 گرم

پیاز4 عدد

نخود1 پیمانه

زرشک3 قاشق غذاخوری

زعفران دم نموده3 قاشق غذاخوری

چوب دارچین1 عدد بزرگ

دانه هل2 عدد

دانه فلفل سیاه به مقدار کافی

میخک به مقدار کافی

زردچوبه و پودر دارچین به مقدار کافی

پودر پاپریکا و ادویه گوشت به مقدار کافی

پودر هل و پودر فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه پلو گوشت عربی

مرحله اول

برای تهیه پلو گوشت عربی خوشمزه در ابتدای کار نخود را شسته و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم نخود به مدت 6 تا 12 ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد و نفخ آن به حداقل برسد.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان نخود را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم نخود کاملا پخته گردد. در ادامه 2 عدد پیاز را به صورت خلالی نازک خرد نموده و درون یک قابلمه می ریزیم.

مرحله سوم

حالا 1 قاشق روغن مایع به قابلمه اضافه نموده و گوشت ها را روی آن می چینیم، سپس درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم گوشت به مدت 1 ساعت با آب پیاز کاملا پخته گردد. توجه داشته باشید حرارت بسیار کم باشد.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان مقداری زردچوبه به همراه پودر دارچین، پودر فلفل سیاه، ادویه گوشت و نمک به قابلمه اضافه نموده و اجازه می دهیم گوشت به مدت 1 ساعت دیگر روی حرارت بماند تا کاملا پخته و نرم گردد.

مرحله پنجم

در این فاصله برنج را شسته و به همراه مقداری نمک درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. حالا به مقدار ای که دو بند انگشت روی برنج را بگیرد به قابلمه آب اضافه نموده، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله ششم

در ادامه چوب دارچین را به همراه دانه هل، دانه فلفل سیاه و میخک به قابلمه اضافه نموده و اجازه می دهیم آب اضافی برنج کاملا تبخیر گردد، سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن گذاشته و قابلمه را روی آن منتقل می کنیم.

مرحله هفتم

در ادامه درب قابلمه را با دم کنی بسته و اجازه می دهیم برنج به مدت 45 دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد. در این فاصله پیازهای به جای مانده را به صورت خلالی نازک خرد نموده و درون یک تابه مناسب می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه نموده و اجازه می دهیم پیاز با حرارت کم تفت بخورد و نرم گردد. در ادامه نخود پخته شده را به همراه مقداری پاپریکا، ادویه گوشت، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه نموده و تفت می دهیم.

مرحله نهم

حالا درب تابه را بسته و اجازه می دهیم مزه ها با هم ترکیب شوند. زمانی که گوشت و برنج پخته شدند، مقداری از برنج را برای تزیین زعفران و زرشک کنار گذاشته و مابقی آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم.

مرحله دهم

حالا روی برنج از مخلوط نخود ریخته، سپس گوشت پخته شده را روی آن قرار می دهیم و در آخر با برنج زعفرانی و زرشک تزیین می کنیم. در نهایت پلو گوشت عربی را به دلخواه با ترشی سرو می کنیم. نوش جان.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه پلو گوشت عربی، غذای مخصوص کشورهای عربی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پلو گوشت عربی، غذای مخصوص کشورهای عربی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید