گندم قابل کشت در منطقه ها سرد فراوری شد

به گزارش وبلاگ نیک دل به نقل از معاونت علمی و فناوری، سیروس محفوظی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: در این شرکت پیروز به اصلاح و فراوری ارقام و لاین های گندم پر پتانسیل و دارای مقاومت نسبت به بیماری زنگ زرد با کیفیت نانوایی خوب برای منطقه ها دیم اقلیم های سرد و سرد معتدل شدیم.

گندم قابل کشت در منطقه ها سرد فراوری شد

وی گفت: این نوع گندم، رقمی دومنظوره است و می تواند در شرایط تنش خشکی در استان های غرب کشور که اقلیم سرد و معتدل دارند یا نواحی که با مشکل آب دست و پنج نرم می نمایند، محصولی پربار ارائه بدهد.

به گفته وی، از مزیت های این گندم می توان به قابلیت کشت در اراضی دیم با بارندگی مناسب در اقلیم معتدل سرد غرب کشور و قابلیت کشت در شرایط یک بار آبیاری تکمیلی اشاره نمود، بعلاوه این گندم از تیپ رشد بینابین مایل به نیمه بهاره نیز برخوردار است.

محفوظی گفت: نیمه مقاوم در برابر بیماری زنگ زرد، متحمل به تنش خشکی و کم آبی، دارای دانه درشت و سفیدرنگ و کیفیت نانوایی خوب از دیگر مزیت های این محصول دانش بنیان است.

وی خاطر نشان کرد: این گندم مختص فراوری نان است و می تواند باعث افزایش راندمان گندم در کشور گردد و بعلاوه به صرفه جویی در آب نیز یاری می نماید و مانع خروج ارز هم می گردد.

منبع: خبرگزاری مهر

به "گندم قابل کشت در منطقه ها سرد فراوری شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گندم قابل کشت در منطقه ها سرد فراوری شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید